Plani i Angazhimit të Palëve të Interesuara

Plani i Angazhimit të Palëve të Interesuara

Shkarko PDF
Plani  i Angazhimit Mjedisor dhe Social

Plani i Angazhimit Mjedisor dhe Social

Shkarko PDF
Kriza Energjetike në Ballkanin Perëndimor: Masat e ndërmarra në kohën e rritjes së çmimeve të energjisë

Kriza Energjetike në Ballkanin Perëndimor: Masat e ndërmarra në kohën e rritjes së çmimeve të energjisë

Shkarko PDF
Udhërrëfyesi i Ekosistemit të Sipërmarrjes së Gjelbër në Ballkanin Perëndimor

Udhërrëfyesi i Ekosistemit të Sipërmarrjes së Gjelbër në Ballkanin Perëndimor

Shkarko PDF